24 June 2009

lawatan dan rehat

Haiii...jumpa lagi. hari ni, agak tenang skit la.., takde konti, cuma siap program je. untuk siaran hari sabtu dan siapkan playlist untuk konti hari ahad-mornig. hari jumaat semua KRU RMkelfm akan ke M.U, untuk sukan rakyat..sambil dok layar internet, sempat aku jengok kekawan kat blog-blogs pebret aku, rindu juga kat kawan-kawan lama tak jumpa, jadi untuk hilangkan rindu tu aku save gambar korang dalam blog aku dengan kata-kata kalian tetap dalam ingatan ku.Buat kawan-kawan yang tak tersave gambar, jangan kecil hati plak lain kali giliran korang plak.e-wan klasik nasional
a> iera klasik nasional, selalu keudara menerusi diari malaysia, tapi tak pernah jumpa tuan lagi. kira kawan jgak la tu..., buat tuan empunya gambar ni, sorry tak mintak ijen save gambar ni, aku dah ciplak dlm kau orang punye website stesen. buat kawan-kawan yang lain nurul, haris, - klasik,goog luck and heppy sokmo. balik nanti boleh belanja....beb!

kebiasaannya setiap khamis adalah hari yang di tunggu-tunggu setiap minggu. nak tahu kenape? sebab hari terakhir kerja, aku tak sabar untuk bersama orang tersayang. bukan aku tak suka kerja, tapi dikesempatan yang ada rasanya nak pergunakan sepenuhnya untuk bersama anak-anak aku. sesibuk manapun kerja aku naluri ibu tak lekang dari hari ku rindu....sangat saat bermain dengan anak-anak, melayan kerenah anak-anak.
nak layan yang ni bukan senang, ada-ada aje yang dia nak buat tapi best.
kak cik, pun memenag banyak kerenah jugak, dia memang pandai cakap. buat tak reti, kakcik orang yang paling rajin ngasuh adik sya.
petang-petang kat rumah inilah pembantu rumah aku, tak kira waktu memang kak cik izati suka layang adik dia.
sebelum balik tadi aku sempat singgah kat supermarket, beli apa yang perlu, maklumlah.....gajikan dan masuk...layan...anak-anak shoping le...

1 comment:

  1. Dapat gaji ye kak Lin. Masak ngan anak2 sekali ye? hehe..

    ReplyDelete